PYNTA OCH PYSSLA

Halloj,

Det var lite optimistiskt av mig att tro att jag skulle orka dra fram målhinken detta veckoslut:(.
Så jag har i stället pysslat med små pynt-projekt som inte kräver så rysligt mycket av mig. Attans förkylning!

Lampan hänger på sin plats ovanom köksbordet. Skall ännu korta av kedjan så den hänger snyggt på rätt höjd. Men det får bli en annan dag. Men vilket år, det kan jag inte säga ;). Så blev det en ljuskrans av hortensian och vildvinsbär.
Och så en krans till dörren av eukalyptus. Och om ni tror att kransen är tjock som en gris på ena sidan och smal som en vidja på andra, så ser ni fel :)...Det ÄR faktiskt bildvinkeln som förvränger det hela! Så, desså!
Och sen till slut kastade jag mig helt barnslig!
Lillungen och jag var en sväng till ett...ja, vad skulle man kunna kalla det...ett stort "inrednings varuhus" inrymt i ett växthus som säljer ALLT mellan himmel och jord. Från gamla möbler till glasprismor i lösvikt, från svenska arméns gamla klädesplagg till gigantiska lusthus i någon marmorimitation. Det är en helt bisarr butik, men roligt att gå där nu och då. Det är som att gå in i en mycket märklig dröm nästan. Där finns guldspeglar så stora att jag kunde gömma en hel husvägg bakom dem. En guldfärgad galjonsfigur i form av ett naket kvinns, mer än två meter hög, att ha på väggen liksom... Den var såld...Och en hel plåtrustning, om man skulle behöva. Mitt bland dessa tusentals prylar sitter det en man och spelar på en flygel, varje veckoslut. Det går inte att beskriva, det måste upplevas:)

Ibland kan man hitta nåt, men idag blev det bara dessa fåglar som lillungen tyckte skulle få bosätta sig i fågelburen. Och ibland är jag helt med på alla barnsligheter :-D
Men nu är jag så illa tvungen att ta itu med en hel del vuxenheter, som att fixa lite käk till familjen, mata tvättmaskinen, och övervaka lite läxläsning...

Ha en skön söndag!
Kram M.

Inga kommentarer: