ETT EGET BORD

Hej go´vänner,
Nu haglar inläggen tätt, och det beror på att ett litetlitet förkylningsvirus har intagit min arma kropp och gör att febern åker berg-och-dalbana inom mej och fått skallen att kännas ett par numror för liten. Och gör att jag inte orkar ta tag i något över huvudtaget. Har sjukskrivit mig idag från jobbet - och det är bra så för jag känner mig fullkomligt otillräknelig...Atjo!

Så jag tassar på i raggsockorna här hemma och fotar lite.

Gubben min har haft på önskelistan ett litet bord i "sin hörna" av vardagsrummet med plats för boken han läser, kaffekoppen (och tidningarna och glasögonen och gårdagens tidning och en massa andra prylar en man kan tänka sig behöva i sin närhet...)

Men si, det får han inte :) Han får denna istället...

Ett litet rostigt glasbord...Det rostiga för att det är lite "rough" , och resten för att det faller mig i smaken :) *hihi* Att han dessutom har den goda smaken att välja en bibbabok som passar in i färgskalan gör inte saken värre...(Jodå, han l ä s e r faktiskt denhär sortens lektyr!!!)

Skulle HAN välja en bok bara för utseendets skull, vilket han aldrig skulle göra, sånt finns inte i hans tankevärld, så skulle den boken garanterat vara GUL. Han formligen älskar gult! Jag är evigt tacksam att han inte är ett skvatt intresserad av inredning och har aldrig kommit med några allvarligare antydningar på att han saknar färg i sin tillvaro härhemma. Eller så har jag bara inte "hört" dem...
Men han har gula mappar i sitt kontor - en kompromiss liksom;) Men tycke och smak är ju olika...Måste ännu berätta om en kommentar som jag hörde i butiken varifrån jag köpte dethär bordet. Jag gick omkring och tittade på ditten och datten, men hade redan bestämt mig för bordet.

Då kommer en parant dam in med sin man och tittar på bordet med avsmak och säger:

- Hu, jag skulle då aldrig köpa ett så fult bord hem till oss! Det är ju alldeles rostigt och eländigt!
Mannen svarade inget, fick den känslan av att han slutat kommentera för många år sedan;).

Hade nästan lite svårt att hålla mig för skratt när jag tänkte på vad hon skulle tycka om endel andra ting i mitt hem...

Atjjjo, snörvel...sköt om er!

Kram M.

Inga kommentarer: