LUST ATT SKRIVA - NO LAPTOP...

Hej hallå...

På fredag gick jag ingen min vana trogen en sväng via blombutiken för att köpa fredagsblommor...Inget ont anande öppnade jag dörren och var totalt oförberedd på denna:




Nix, det är inte en tavla ifall ni trodde...
Utan ett underlag med inbyggd dyna. En laptop-bricka! En urnödvändig sak - isynnerhet som jag inte har en laptop...än...Men jag har lagt in en liten beställning:


-Kära, söta, tomten, det är alldeles rysligt så hygglig jag har varit...och det ÄR ju strax jul :) Jag har JÄTTEMYCKET julstämning redan, det räknas väl som extra bonus eller nåt??? *flax, flax med ögonfransarna* .

När jag vill blogga eller i övrigt jobba på datorn så är jag hänvisad till gubbens kontor här hemma. Ingen inspirerande miljö alls! (sorry, älskling...)
Jag vill ju kunna sitta och skriva i rum med rätt stämning för mig...Som på verandan, eller

vid köksbordet...eller i favoritstolen...sommartid ute i trädgården...eller i sängen...eller...eller...varsomhelst men inte i ett tråkigt kontor!!!!

Så ut traskade jag från blombutiken - utan blommor - men med en laptopbricka som inte har nån funktion (än...). Om inte detta är ett impulsköp så vad är då? Länge leve impulsköp! Fast inte sååå ofta...
Skön lördagskväll! Skall gå ner nu, det doftar nykokt kaffe! Mmmm!
Kram M.










1 kommentar:

Skatan sa...

Hej, eller god morgon!

En laptopdyna...en sådan har jag aldrig sett tidigare. Ja, jag kan tänka mig att den är riktigt bra att ha om man sitter ett tag!

Snälla tomten, jag önskar mig en laptopdyna...

Ha en fin dag,

Anna