BOLLPLANK BEHÖVS!

Hej alla ni därute!

Till en början vill jag tacka för alla rara kommentarer som jag fått! Jag är inte så himla bra på att svara på alla kommentarer, men ni skall veta att ni gör mig verkligt glad!

Det är så roligt att dela med sig av det man sysslar med! Få tassa runt hos er andra och se vilka fantastiska idéer ni alla har! Det är så det går rysningar längs kroppen! Vilken skaparkraft som samlats i dessa bloggar!!!

Tidigare jobbade jag med ett betydligt mera skapande jobb än det jag gör nu. Det var så underbart att dagligen kunna bolla idéer, både rörande jobbet och privat, med dessa fantastiska kvinnor! (En jättejättekram till er, T & N )!
Nu har jag mest manliga kolleger - som visserligen är ursöta och fantastiska på sitt sätt -men inte förstår de sig ett skvatt på spetsgardiner, fattigmanssilver och rostiga ting;). På sin höjd kan de höja på ögonbrynen över nåt shabby jag hittat på lunchen och tänker släpa hem.
Och så vet de att när "Lantliv" kommer till butikshyllan, så har jag månadens längsta kafferast...och får på inga villkor störas på en låååång stund:).

Men jag märker att jag saknar dendär dagliga möjligheten att få lufta mina idéer. Så jag pinar er istället med mina små funderingar :) Bollplank behövs! Så tack för att ni finns därute nånstans!!!

Vad min vita sommarklänning på bilden har med allt detta att göra?
- Ingenting, höll jag på att säga, men riktigt så är det inte...
Den har nämligen gett mig en idé till badrummet...har jag inte kunnat använda den pga av den eländigt kalla sommaren så får man väl hitta på nån annan användning för den istället.
Men det får jag återkomma till senare i höst. Nu är det köket som upptar mina tankar...

...och ikväll skall jag åka och kolla in ett bord till vardagsrummet, så verandan får sitt bord tillbaka...

Kram till er alla!
M.

1 kommentar:

Tidsmästarinnan sa...

Ja, tack och lov att man har goa vänner man kan älta inredningsidéer med, både på jobbet och hemma skulle karlarna bli heltokiga om de var tvungna att lyssna på mig jämt tror jag!!

:-D

Själv känns det så trögt just nu, jag har ingen energi på kvällarna att fixa allt pyssel, måla ramar och sånt där, och egentligen känns det som att vi skulle behöva ta tag i mycket större projekt. Segt som sirap!
Men det kommer väl andra tider.
Kram på dig!