LUST ATT RITA...

Sköna söndagmorgon...Morgonkaffet är drucket, tidningen läst och lillungen har beslutat sig för att ta en rejäl sovmorgon!

Hunden sussar (snarkar ljudligt) under köksbordet och det är bara tyst och skönt. Tänkte passa på att visa vilken smart liten låda jag hittade för en tid sedan. Hos oss är det så att om jag vill hitta en trevlig vrå för mitt skrivande, så vill ungen min rita på de mest märkliga ställen...

Jag är ingen städfreak (verkligen inte;)) men jag gillar inte att ha tusen färgpennor, papper, lim, linjaler...drällande än här och än där.

Inte lego för den delen heller, men det är en annan historia...En liten stackars blogg räcker inte till för att analysera mitt hat/kärlek-förhållande till lego...hehe



Så här är en smart liten låda som man kan plocka med sig vart man vill....när rit-lusten faller på.
Och: tadaa..Inuti finns flere fack för pennor av alla de slag! Det syns inte på bilden, men på lockets insida finns två fack som sväljer en ansenlig mängd A4:ans papper.

Av "estetiska skäl" har jag plockat bort en blandad kompott av tuscher och färgpennor inför fotograferingen, men i verkligheten är den alltså bräddfylld med pennor i alla världens kulörer. Men när ritsessionen är avslutad är det bara att stänga locket och vips är det en snyggt skrin som gärna får stå framme - både här och där i huset:). Och det bästa av allt; det funkar;)!



Jag blir sådär extra glad alltid när någonting är BÅDE vackert och fungerande! Det är liksom dit jag strävar...Och jag kan lova er...det finns faktiskt ett och annat kinkigt problem kvar...Som snygga tandborstar tex (skulle gärna köra med vita åt alla, men det funkar ju verkligen inte i praktiken! Har inte ens föreslagit det;)) Och tandkräm! Och fjärrkontroller! Och förlängningsnoddar! Och, och... Ibland är det bäst att bara blunda lite och inte hetsa upp sig över småsaker. Istället tänker jag gå ut i det härliga höstvädret! Här skiner solen från en höstblå himmel och björklöven har börjat dala som guldregn. Vackert!



Må så gott alla,

Kram M.


P.S Om nån undrar var jag tappat gubben, så hör han till den Morgonpigga Rasen som brukar ha ett halft dagsverk bakom sig när vi andra ännu gnuggar John Blund ur ögonen....

Inga kommentarer: