DEN SOM SIG I LEKEN GER....



Godmorgon därute!

Solen skiner så det gör ont i mina ögon som redan hunnit vänja sig vid grådask och mörker. Alltså tänker jag inte alls sitta så länge här vid datorn, utan skall hoppa rakt ner i mina gummistövlar och övertala hunden min att det visst är jätteskoj att traska omkring i dyblöt terräng...

Men!
Jag har blivit utmanad av Annica som har bloggen Home No.1 . En underbar, inspirerande och vacker blogg! Där brukar jag tassa omkring och bara njuta av allt vackert! Gör som jag! :)



Regler för utmaningen som följer.
Länka till den som utmanat dej och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv alldagliga som knasiga.
Utmana 7 stycken bloggare i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

Jag läste utmaningen redan i går, och har verkligen jobbat på att komma på knasiga saker om mig...jag är så genomvanlig, så om jag skriver 77 alldagliga saker om mig istället då? Nå nej! Skojade bara:)
Här kommer 7 punkter om lilla mej:

1. För att vara en relativt social, pratsam och gladlynt person så trivs jag också oerhört bra alldeles ensam emellanåt. Jag tror nästan det bosatt sig en liten eremit i mig som tidvis kräver att få ta över och lugna ner mig?

2. Mina pärlor här i livet är ungarna mina (10 och 19 år gamla har de hunnit bli - fast det var ju alldeles just de föddes!). Och gubben min...ja, han har fått dras med mig i över 20 år, stackarn;)

3. Emellanåt när jag står i trädgården med rejäla gummistövlar på mig, med rumpan i vädret och händerna djupt ner i någon rabatt kan det kännas långsökt att jag någongång sysslat med tävlingsdans...Ni vet, paljetter, skyhöga klackar, svepande klänningar...men så är det. Men jag njuter fortfarande oerhört av att få sväääääva iväg i en långsam vals eller wienervals med gubben min!

4. Sen tänker jag "kopiera" Annicas motto, men det är bara så att det alltid varit mitt motto här i livet: ALLT ORDNAR SIG. För det gör det, på något sätt...

5. Jag tycker ju oerhört mycket om inredning (ifall det blivit oklart för nån...hehe) men gillar också att klä mig snyggt (eller åtminstone lite personligt då). Men jag fullkomligt avskyr att shoppa kläder! Så jag hör till de kvinnor som släpar hela kassakistan med mig ett par gånger i året och så köper jag allt jag behöver på en gång och så är det gjort...Lite som att gå till både tandläkare och gynekolog på samma dag;)

6. Hmmm...vad annat skulle vara typiskt för mig? Jo, jag är ganska bra på att prata, argumentera, förklara bort saker och så. Mina barn har ärvt denna förmåga av mig, så det kan bli ett väldans förklarande och pratande och diskuterande hos oss ibland. Gubben han har gett upp för länge sen... Sen kan jag bli tvärarg ibland, men glömmer bort att vara arg efter en halvtimme eller så, så gubben han har lärt sig att bara vänta ut mig, och så var den stormen över...

7. Skulle önska att jag var mer systematisk, jag börjar med hundra projekt och lämnar många av dem på hälft....och blir jätteirriterad på mig för det. Men det är nu jag;)

Och så tar jag och skickar utmaningen vidare till:
Änglahem , Rödluvans Vita Vardag, Lantluft, ♥Min Eden♥, Guldkant På Livet, Skatan, Tidsmästarinnan

Nu väntar den blöta terrängen och höstblek sol...
Kram på er alla!!!
M.




Inga kommentarer: