PRENUMERATIONER

Hej alla !
Jag är knappast ensam om att vara utsatt för all världens telefonförsäljare som vill att jag skall beställa än den ena tidningen än den andra. Och jag som tycker att jag kruxat för på precis alla ställen att jag inte vill att man skall ringa...och ändå ringer det.
Den gångna veckan har varit helt hopplös! Jag vet inte hur många gånger man har försökt få mig att köpa tidningar som jag aldrig ens hört talas om - än mindre skulle vara intresserad av.
Jag prenumererar faktiskt bara på en enda tidning, om man då inte räknar tidningen med seriösa nyheter som dimper ner i postlådan troget varje morgon...

...För en tid sedan satt jag och drack mitt morgonkaffet i all sköns ro och läste morgontidningen.
Hittade en lite artikel som berättade om att nu kan man prenumerera på disktrasor!
Kaffet höll på att hamna riktigt fel skall jag säga...VA!??? Disktrasor??? Allvarligt???

Om jag kommer hem efter en stressig arbetsdag så vet jag inte om det är disktrasor jag vill hitta i min postlåda...;)
Men så tänkte jag lite längre...kanske det inte är så dum idé egentligen? Då skulle man få såna disktrasor man vill ha hem med jämna mellanrum och så slapp man komma ihåg det där i butiken.

Så nu sitter jag och försöker hitta var jag kan prenumerera på toapapper, tandborstar, soppåsar, lampor och batterier. Ja, min lista på vad jag brukar glömma att köpa hem kan göras ganska lång.

Och så skulle jag gärna prenumerera på mjölk! Ingen i min familj erkänner att någon skulle vara mjölkberoende...och ändå är den alltid slut. Jag vill ha mjölk på trappan varje dag!...Fast på sommaren skulle den väl surna och på vintern frysa till glass, hmm...det är väl bäst att fortsätta släpandet i allafall - eller köpa en ko!

Blev du sugen på att prenumerera på disktrasor nu så kan du göra det här: disktrasa.com

Det blev inget i inredningväg denna gång. Samlar krafter att ta itu med min förstföddes rum (han kommer inte hem detta veckoslut och gubben och minstingen har också lovat hålla sig undan). Så nu ser jag fram emot en solo-lördag:).Bara jag, penseln, lite sandpapper och en massa idéer...och det viktigaste av allt; helt fria händer att fixa till i sonens rum...Yihuu!!!

Skön fredag till er alla!!!
Kram M.


3 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej Maggie!
Det var inte dåligt att få helt FRIA händer!!!Passa på vet ja innan han ångrar sig grabben din=)
Det skulle var min lille det, pyttsan! Och på tal om ko, lillen, Anton du vet han har länge pratat om att han ska spara till en egen ko?! Kanke ett nytt blogguppslag...
Ha det så kul med penseln jag ska på loppis KRAM Annica

Anonym sa...

Lycka till med rummet , hoppas att du får till det bra så sonen blir nöjd.
Ja, kul det där med att prenumerera på disktrasor..vad kommer här näst ny man...??
Idag blev det skogen, med granris, enris, tallbarr, mossa...pyssel på gång.
Kramar @nette

Anneli sa...

Hej!
För att slippa försäljare på telefonen kan du skaffa NIX som man kan gå in på via internet, det är superbra och gratis.

mvh Anneli