NU SLÄPPER HANDBROMSEN...

...när det gäller att hålla igen julpyntandet:) Räknar minuterna till advent när man riktigt får släppa loss. Här står jag nu som en flodhäst i startgroparna: Frustande och skrapande med foten står jag redo med tallgrenar, sidenband och en ansenlig mängd vackert tingeltangel i nävarna.
Sonens rum står nästan färdigt och väntar på att han anländer hem från skogen. Jag förväntar mig lite att han kastar sig om halsen på mig och upphöjer sin snälla mor till skyarna...ja, eller så dråsar han bara ner på sängen och vaknar söndag kväll...Vi får väl se vilket som. Men det känns lite tacksamt faktiskt att fixa rummet åt honom nu, jag menar, allt måste ju vara bättre än att sova i ett regndränkt tält, vid ett kärr i november...hihih . På veckoslutet får ni kika in:) Sen sitter jag här med en klädsam rodnad på kinderna och ett fånigt leende på läpparna.
Tack söta Annica på Home No.1 för de rara orden! Jag blev så glad! Tack också för alla andra rara kommentarer! Aldrig trodde jag att jag skulle bli så varm om hjärtroten av att höra att nån gillar min lilla blogg:)...Jag började ju blogga för att få lite ordning i mina projekt. Om det har hjälp upp saken? Nja...för att vara ärlig, men det är så jätte mycket roligare!!! Tack alla!

Och sen ett "varningen" ord: När ni besöker Annica: Hennes blogg är minst sagt beroendeframkallande, så passa er ;)!

Ha nu en skön torsdag - och unna er att njuta av själva livets andlösa skönhet!

Kram. M.

4 kommentarer:

Anneli sa...

Tipsad av Annica - är nu här...
Du är rolig att läsa och jättefina bilder
Kommer gärna åter...
Ha det bra/Kram/Annelie

Unknown sa...

Det var ju tur att Annica tipsade om dig! Vilken skön läsning och vilka vackra bilder. Kommer så himlans gärna tillbaka!

Kram på dig
Malin :)

Anonym sa...

Du är mysig du, gillar din blogg.
Återkommer

kramar @nette

Home No.1 sa...

Hej Maggie nu är det jag som blir glad och får en tår i ögat!=)
Tack själv för dina ord om min blogg!!På tal om din så ville jag verkligen att folk skulle hitta din skatt till blogg för den är bara sååå bra=)
Min handbroms har redan släppt och ettan ligger i!!! Nu gasar vi på liiite...