GERTRUDS SKRIVBORD

Hej på er, här är jag igen...
Och med mig har jag de bilder jag trodde försvunnit från datorn, men de hade ju bara gått och gömt sig på fel plats:).

Jag kunde gå ner till sonens rum och fota hur det ser ut i sin helhet, men där utspelade sig en liten fest igår kväll, med några övernattande ungdomar...så, ja, jag tror jag skall bespara er det nöjet ;).

Här har vi då Gertruds skrivbord. Gertrud var min svärmors gudmor, så skrivbordet är inte alldeles nytt. Jag räddade skrivbordet från att hamna på soptippen för många år sedan, men det har nu bara blivit ouppfixat ända tills nu...Men nu skall det bli avdammat och få ett nytt liv.


Här är en gammal IKEA-hylla som säkerligen är tänkt till badrum, men den har tidigare fungerat som kokbokshylla i köket, nu får sonen låna den en tid. Det är ju bara så att han kommer antagligen att flytta hemifrån för att studera efter lumpen, så hans mycket förståndiga och ekonomiska mor *himlar med ögonen*, tycker att det inte är idé att plöja ner en massa pengar på nya grejer...när det finns så mycket man kan FIXA i knutarna...:)


Men lite myspys skall han få i sitt rum med.

Sonen själv har själv nångång påstått, mätt och belåten uppkrupen intill en sprakande brasa, att han tänker minsann bo hemma tills han är 35 - hans lillebror är ännu värre; han skall gifta sig med BÅDE Jenny och Johanna, och de skall alla bo här hos oss!!!! HA! En kärleksfull spark i ändan, pussåkram, och lycka till i livet är mera min melodi;).

Hur jag sedan skall hantera eventuell separationsångest efter dessa buspojkar, det är den dagens bekymmer...


Men här har vi då Gertruds skrivbord, nästan färdigmålat; svart och manligt. Skall ännu få en omgång med penseln, litelite shabbas och så skall beslagen på plats.

Stolen som ni ser kommer från mitt föräldrahem. Det småkomiska i detta är att när min pappa i tiderna fyndade dem (jag har 2 stolar + tillhörande byrå) så var de svartmålade och han jobbade länge och väl med att skrapa bort den svarta färgen. Kände lite lust att måla stolen svart också, men jag tror nästan min far skulle trilla ner från sin molnkant om jag gjorde det...såsom han slet med att få bort all färg;).
Ha en skön söndag, och tack för kommentarerna - tungan känns nästan normalstor idag - och jag schluddrar bara lite nu och då...

Nu skall jag gå och göra det jag sagt att jag skulle göra idag: Skura huset, stora adventstädningen..............jag kan ju inte hålla på och skriva milslånga inlägg bara för att slippa.
Egentligen är det helt ok, bara man kommer igång...
NU går jag!
Ha en skön söndag, här är världens snöyra, snön vräker ner vågrätt och de stora granarna utanför fönstret här niger majestätiskt i stormen...Bra så länge de bara niger och inte knäcks av. De är inte alldeles nya de heller...
Nämen nu GÅR jag!!!
Kram. M.










1 kommentar:

Home No.1 sa...

Hej i stugan...här har vi också en liten som aldrig ska flytta medans den andra, min tös som nyss kom hem bara vill iväg igen ...jaja så är det, fint skrivbord men det hade varit snyggt med en svart stol till faktiskt...hihi...KRAM!