ÅTERANVÄNDNING

...är ju en nyttig sysselsättning! Ibland svider det till i mitt samvete, för jag borde säkert ägna mig åt det mycket mera än jag gör....Fast jag försöker nog!

Roligast är det ju när det återanvända förvandlas till något vackert. Kanske det inte har så stor vikt med tanke på miljön, men ja, roligt är det:)

Här omkvällen dök jag ner i korgen med "allt-mellan-himmel-och-jord-som-jag-tror-att-jag- någongång-kan-tänkas-behöva"- grejer i...Och så pysslade jag lite (har aldrig varit så pysslig som denhär hösten, det måste bero på all inspiration jag får från er!)



Här har några kort fått ge nytt liv åt våra tändsticksaskar. Lite spets har det smygit sig med också tydligen;)

För er som orkade läsa mitt förra inlägg till slut...så är dethär en typisk grej som kära gubben inte riktigt förstår...Han kan fråga:

-Vad är det för fel på tändsticksaskarna innan då?

De är knallorangeröda och granna.

En sån fråga! säger jag bara;)
Tidigare i höstas köpte jag en Pernettia, men halva växten började se lite luggsliten ut så jag klippte helt lugnt sönder den och snurrade de snyggaste bären till en liten krans.

Ja, och så har jag då äntligen skruvat fast ny-gamla knoppar på köksskåp och -lådor. Dem hittade jag i en antikbutik i en låda, under en stol, bakom ett skåp. Den som snokar, hon fyndar *hehe*. De känns sådär rejäla och rustika.
Nu tänker jag inte utsätta er för ytterligare ett låååångt inlägg utan tänker ha förstånd att sluta itid idag.
Så sist men absolut inte minst:
Tack för härliga kommentarer!!!

Jag blir så himla glad själv om jag kan få nån att dra på smilbanden:) , om någon känner att de får ens litelite inspiration, eller nåt...jag får ju så mycket av er alla därute i rymden nånstans!

Skall försöka ta itu med problemet jag har att inte komma åt att kommentera hos er...datakrångel och framför allt att ta itu med det är bara av någon orsak alltid längst ner på min prioriteringslista....Krhmm...
Men nu skall ni alla njuta av veckoslutet!

Själv har jag ingenting inbokat, vilket känns så himla skönt! Kanske slappar jag, kanske tar jag en lång promenad i skogen, kanske målar jag nån möbel, kanske jag gör lite av allt????
Kram,
M.

2 kommentarer:

Änglahem sa...

Vilka Snygga knoppar du rotade fram där i antikbutiken! Tycker riktigt det syns hur tunga dom är*tihi*...syns...jomen det gör det.

Vad mycket fint du pysslat till!

Hoppas du får en skön helg!! Låter ju som en ganska avslappnande sådan. Kram/Ulrika

Home No.1 sa...

Härligt att inte ha allt planerat hela tiden och bara gå på feeling!
Ha det gott! Kram Annica.