SÖNDAGKVÄLL

Projektet "Tambur" fick sin början...men det gick sååå mycket långsammare än jag tänkt mej, för när jag nu ändå höll på att stöka till det, så fick jag för mig att städa upp i alla skåp och lådor...Sortera sånt som skall kastas och sånt som kan ges vidare, och sånt jag tänker föra till loppis. Gick också igenom alla mina handväskor - det är märkligt vilka underliga saker det kan finnas i en kvinnas handväska...Förutom det där vanliga; läppomador, läppstift, näsdukar, pennor, etcetc så "fyndade"jag en takkrok, en lackpensel, - och en gaffel (!)...Så, det blidde inga bilder från en färdig tambur...den är liksom under arbete ännu ;) Men olivträdet har fått flytta in på verandan, så att inte chocken blir för stor när den stackarn skall flytta inom hus för vintern.
Medan jag pysslar på med mitt, så pysslar lillungen med sitt...hihii..Magnetspindlar har alldeles tydligt attackerat vår "kakelugn" (av plåt)...Jaja..de får väl bosätta sig därdå en stund.

Vad jag inte blev så glad för var när gubben min tänkte parkera gräsklipparens acku för laddning på verandabordets spetsduk!!!! Gör era gubbar sånt??? Jag menar vi HAR faktiskt en stooor källare var man kan hålla på med sånt! *suck*! Han har inte riktigt känsla för det här alla gånger. Han kan vara liiite excentrisk i övermått ibland...*en suck till*
Men vad gör man?

MEN NU skall jag göra något jag inte tidigare gjort...Jag skall försöka sälja mitt matbord med tillhörande stolar på nätet. Vi får väl se hur det lyckas?


Om inte, så får jag väl hitta på nåt skoj med det jag har...Jag skulle bara gärna vilja byta ut det jag har mot ett riktigt mörkt och rustikt. Köket går ju i övrigt i vitt, och mera blir det, men något som bryter av det (och som skulle passa med mina mörka arbetsytor) skulle vara skoj. Dags att ge sig ut på jakt:)!



Vi hörs igen!

M.

Inga kommentarer: