FÖR MÅNGA BOLLAR I LUFTEN

Japp...Jag skrev ju tidigare att jag har litelite svårt att hålla på med bara ett projekt i gången. Det blev ytterst tydligt för mej och min kära familj på veckoslutet...Plötsligt fick jag för mig att bara lite testa hur det skulle se ut med vita sofföverdrag i vardagsrummet. Till saken hör att jag klädde om sofforna i maj i år...Men det var ett litet panikdrag, för de ursprungliga var utom all tvätthjälp och så hade vi liksom ett studentkalas på kommande...ja, och så var jag ute i sådär rysligt god tid (som jag alltid är...*hahahaha*) och ringde en duktig möbeltapetserare. Men som det nu är med duktiga möbeltapetserare så har de inte tid att klä om min soffa justnubumsgenast hur jag än gråter och bönar och ber...En sekund funderade jag tom på om möbeltapetserare tar mutor??? Men sen tog mitt kloka förnuftiga jag överhand (det händer faktiskt!!!) och jag insåg att jag inte har råd med både mutor och att ordna studentkalas...Så vips iväg till den stora tygbutiken för att köpa MASSOR med tyg. Nu fanns där ju en massa läckra tyger som jag jättegärna skulle piffat upp min soffa och ett par fåtöljer med - men priset...autsch!!!
Så det fick bli ett ganska förmånligt, slittåligt, lite blommigt-murrigt, för att tåla vår vardag med hund och...ja min familj liksom;). Jag måste verkligen ha haft min praktiska dag! Men nu går jag ju och drömmer vita drömmar i mitt vardagsrum... Det får nog förbli en dröm ifall jag inte vill bosätta mig i tvättstugan...eller skicka iväg familjen nånstans på obestämd tid...*överväger allvarligt*. Nå, NEJDÅ!!! Men NÅGOT måste jag hitta på!!!


Så om jag bara litelite testar på en pall, kanske jag kunde låtsas att resten av möblerna också ser ut såhär...Någon skarpögd varelse kan se vilket projekt jag verkligen borde ägna mig åt - Jo, att slipa och måla om golvet. (Har faktiskt inhandlat målning redan...så kanske, kanske...nån dag...)
Men oroväckande ofta hittar jag på något annat som kunde målas först!!!
Som denhär, som jag faktiskt totalt glömt bort att jag har!!! Fick för mig att städa ut i vår sk.potatiskällare (under vår tid i huset har den inte sett en endaste potatis, men en obeskrivlig mängd annat bråte nog...) Och längst in hittade jag denna!!! WOW! Den hör ju till mitt skrivbord. Skrivbordet var tidigare äldre gossens, men han var inte intresserad av denhär hyllan då. Tyckte väl att den var för "pillrig"??? Men mej passar den perfekt!!! Oj, vad glad man kan bli!
Nu skall jag ut och stryka på sista lagret målning, så hinner jag kanske få den på plats ännu idag!!!
Hejhå! M.

1 kommentar:

Backstitch sa...

Gud vilken energi och vad fina bilder du har både utifrån och innifrån. Grattis till en fin blogg.
Kram Moster