EN AWARD !

Vet ni vad?

Om jag skulle ha en svans så skulle jag bli tvungen att skriva dethär stående, för så skulle min svans vispa omkring nu så jag troligtvis skulle falla från stolen av allt svansviftande.
Så glad in i själen blev jag av utmärkelsen som jag fick av min kära bloggvän,

Annica med underbara, vackra, inspirerande, varmhjärtade;






♥ :):):):)Tusen tack:):):):)♥

Har suttit en god stund här nu och funderat på vem jag skall skicka den vidare till...men jag har så svårt att välja! Det finns så många härliga bloggar - jag har ett allvarligt anfall av akut obeslutsamhet nu på gång här!!! Så jag tror jag behåller den hos mig, en tid i allafall, och så får vi se sen - när min beslutsamhet orkar aktivera sig...

Jag har annars också lite svårt att hålla tankarna i styr, de rusar omkring från än det ena till det andra. Min familj har igen lyckats med konststycket att klämma in en massa märkligheter på en och samma vecka. De förstår inte att Mor I Stugan blir lite förvirrad av så mycket happening på en och samma gång...Bäst att jag går och kurerar min obeslutsamhet, förvirring och sjuka hals med lite glögg och en par, tre, fem pepparkakor...så skall ni få höra nästa gång sedan vad resten av familjen tänker roa sig med i veckan.

Varmaste kramen till er alla, M.


1 kommentar:

Home No.1 sa...

Hej Maggie TACK!!!nu känns det som om jag vill hoppa och studsa som en yr höna så glad blir JAG!
Ska snart coola ner mig med Bamsetidning och mys med lillen...
Tack ännu en gång glöm inte att njuta av livet!!! Kram annica.