DET BLEKA LJUSET


Det är söndag och jag har glömt att köpa kattmat.
Vädret, till skillnad från hur det ser ut på fotona, är vårgrått och blött.
Vägarna är bara is och promenaderna blir mest små trippande turer med hunden.

En del vägar är visserligen sandade och till och med bara, 
men där jag föredrar att gå, i skogen, är stigarna ännu
fångade av is och snö.


Så lär det väl bli ännu en tid. Det har utlovats kallt igen. 
Men det gör inte så mycket - vi har mars strax här. Och då är det vår.

Våren kommer att hämta med sig en massa intressant i mitt lilla liv.
Jag blev bland annat antagen i en 2,5 år lång förberedande kurs till
yrkesfotograf med natur som specialområde.

Bara det! 

Och så kommer det att kanske ske andra intressanta grejer också.
Mycket klarnar nästa vecka.
Möjligheten att få lära sig något nytt och utveckla sig ger mig
alltid sådan energi! 




I går blev jag till och med riktigt präktigt huslig och
både städade och rensade ut i mina köksskåp.
Nu är de som de finaste arkiv. 
(Få se hur länge det håller i sig....)

Och så bakade jag en banan- och avokadokaka.
Eftersom jag faktiskt bakar så extrems sällan, så är det nästan alltid en
händelse att plocka fram i de sociala medierna.
Lite som om klaver-Trämp skulle skriva något positivt i sina tweets.
Lika sällsynt! Det skulle vara grejt!!!

Hur det kom sig att jag bakade över huvudtaget? 
Jo, mannen i kojan hade varit till butiken och köpt hem en 
banankaka som skulle vara "hembakad" och det var den
mest förfärliga fejk-kaka jag stött på i hela mitt liv! 
Utseende och smaken 
(sa mannen, jag smakade inte ens på den) 
och konsistensen - allt var bara fejk! 

Hittade inte ens banan i listan om ingredienser! 
Banansmakämnen nog. E-någonting...

Behöver jag säga mer varför jag bakade en kaka?
En som är På Riktigt.

Fejk-kakan åkte i komposten så det small om det.

Inga kommentarer: