SOMMAR LOV!

Bättre timing att få maginfluensa har man haft! Jag tänker inte gå in på detaljer, men jag har varit en flitig besökare av hemmets minsta rum om man utrycker det så...Det var inte tal om att gå på skolavslutning, inte heller de studentfester vi var bjudna till. Gubben fick gå ensam, medan jag stannade hemma och tyckte rysligt synd om mig själv! Jäklar, rent ut sagt!


Grattis, Simon, Robbe, Pernilla, Essi, Micke...alla ni!



Lillungen hade med sig hem en kruka med nysådda solrosor i egenhändigt dekorerad kruka - på lappen ser man det väsentligaste man behöver veta:)


Om nåt gör sommaren somrig så är det väl dethär? "SOLROSOR SOMAR=) =)"



Ute i trädgården ser man knappt ens knopparna på pionerna än, dessa kunde jag bara inte motstå när jag stack mig in till blombutiken för att hämta studentrosorna. Till min stora sorg fick jag höra att hon skall stänga sin blombutik. Det lönar sig inte...Hon kan inte tävla med stormarketarnas billiga priser. Jag försöker så ofta det går stöda små butiker, men visst slinker det ner en bukett tulpaner från storköpet i min korg också - istället för att åka en extra sväng via blombutiken. Och så det nog med de flesta av oss...


- Är det skönt där under bordet på de svala plattorna, det är varm idag inte sant?

Sommarvärme med besked! Härligt! Nu har jag två fullt giltiga orsaker att bara sätta mig i skuggan med en bra bok! Magsjuka och värmebölja!

Dessa får vänta! Jag tror inte ogräset orkat växa när det är så här varmt! Jo, kanske sen när de vant sig med värmen...men då har jag ju OCKSÅ vant mig vid värmen och är på dem som järven, hihih..

Nu gäller det att ta vara på de här underbara dagarna! Det är ju inte så att jag inte skulle lita på det finska sommarvädret, men man vet ju aldrig;) Bäst att passa på nu, sådär för säkerhets skull.



Dehär tulpanerna hade jag glömt att jag planterat...vilken trevlig överraskning! Jag hade nog haft en tanke om att de skall blomma samtidigt som min lila minisyren som de står under...Dehär kommer nog att vara utblommade innan syrenen slår ut, timingen kan som sagt bli lite fel ibland...

Oj, nu måste jag rusa, jag tror att en vattenballong har kreverat i vårt badrum - av ropen att bedömma! Puss på er! M.

P.s Tack förresten för alla kommentarer! Ni skall veta att de värmer!!!!!

2 kommentarer:

S o F sa...

Nej vilken sabla otur! Magsjuka mitt upp i allt som händer just nu.
Då tycker jag verkligen man får lov att tycka synd om sig själv. ;)

Jag fortsätter väl att tjata om hur fina bilder du tar. :) Tycker de har nåt visst, en konstnärlig proffsig känsla.

Ha en riktigt fin vecka!

Anna Banana sa...

GRATTIS PÅ MORS DAG :)