ATT STRUNTA I ALLT EMELLANÅT...


...har jag svårt med. Semestern drar på sina sista verser, och tanken på att strunta i att jag har semester och ledigt, börjar kännas obekväm. Jag har packat ner och packat upp, ringt alla möjliga och omöjliga hantverkare, snickare, elektriker. Ringt och sagt upp allt i gamla huset, ringt och fixat gällande lägenheten. Försökt synkronisera allt. Spacklat och målat mellan varven. Tömt det sista...okej näst sista, ja..ja...det nästnäst sista i gamla huset. Köket är beställt. Idag flyttade en miljon legobitar in. Lillungens legokreationer fyllde hela bilen och mor och son åkte sakta sakta i kurvorna som om vi transporterade äggskalstunn kristall. Minst!
Men nu tänker jag strunta i allt, i alla ospacklade väggar, i alla omålade rum, i alla vilsna ting, i alla ohängda gardiner, i alla ogräs och oklippta gräsmattor, i alla kökskakel som borde hackas loss.
I stället kastar jag loss och drar ut till stugan för resten av veckan.
Jag tänker strunta i alla borde-ha-fixats-igår, och bara dra ut kontakten till hjärnan för fyra resterande dagar innan vardag och jobb tar över. 
Läget i lägenheten är inte klart, men det är under kontroll. Nästan. Tror jag...
Men strunt i det. 
Nu skall jag bara vara i fyra dagar!
Basta!
:)

M.

Inga kommentarer: