FUNDERSAM...

För ett drygt år sedan när jag började blogga var det mest för att jag var nyfiken på allt det här som forum, men allra främst ett sätt för mig att få struktur på de förändringar jag ville få gjort i mitt hem.
Det har funkat som en bra motor för mig, men nu får det vara bra som det är. Jag vill inte att inredandet - och bloggandet för den delen - skall komma att kännas som ett "måste". Det gör det inte nu, men jag vill dra i handbromsen i tid...
Nu har jag inte tänkt sluta blogga, det är inte det, men teman på mina inlägg kommer kanske att variera lite mer. Bloggen tror jag får bli lite som ett bollplank...för alla möjliga tankar och funderingar. Som nu...
Just nu är det oron för framtiden som får mig fundersam.
I morgon kommer min arbetsgivare att inleda samtal med personalen. 20 % skall väck.
Det är mycket med tanken på att vi inte är så många...Nedskärningen kommer troligtvis inte att beröra mig personligen, men den berör mig på ett känsloplan...Jag känner ju de allra flesta...
I ett nafs kan tillvaron ändras. Så är det bara. För oss som blir kvar kommer det att bli en riktigt tuff höst...Vi har mycket arbete, så det är inte därför uppsägningarna kommer, utan för att det måste sparas.
Så är det bara.
Såhär sorgsen har jag nog aldrig varit här på bloggen tidigare - men det är nu också en del av mig...just nu.
kram M.

5 kommentarer:

MrsUniversum sa...

Jag ser gärna fram emot dina inlägg som jag redan nu tycker handlar är "djupare" än enbart inredning.

Önskar Dej också, trots alla illavarslande tecken, en bra höst!

♥Min Eden♥ sa...

Det är få bloggar som jag verkligen läser, oftast ser jag snabbt på bilderna...och snabbt till nästa blogg. Men när jag ser att du har ett nytt inlägg vet jag att jag återigen får en trevlig lässtund. Jag läser alltid dina inlägg, för du har en skrivstil som jag gillar jätte mycket!

Jag tänker också ibland att jag kanske borde sluta blogga. Det tar faktiskt ganska mycket tid att få till ett inlägg, nog för mig. Men med tiden har jag märkt att det samtidigt är en enorm avkoppling. Det får naturligtvis inte bli ett stressmoment!

Det låter tråkigt om ni har dåliga tider på jobbet. Stämningen blir ju dålig, samtidigt som jobb hopar sig. Hoppas ändå att du ska få behålla ditt positiva humör!

Kramisar från Österbotten!

S o F sa...

Så bra att du respekterar dina känslor och din oro.
Ibland kör vi ju bara på...och trycker undan.

Plötsligt står vi inför förändringar och då förändras också vårt fokus, vissa saker blir mindre viktiga, annat måste gå före.

Precis som de andra skriver så är det inte bara inredning och bilder som är DU, på din blogg. Jag uppfattar en väldigt fin stämning här hos dig, som går bortom det ytliga. Helt enkelt en mjuk och fin person.

Hoppas att allt blir ok till slut med det där som pågår nu i ditt liv. Att det liksom fixar till sig.

Varma hälsningar!

annashusidingtuna sa...

Variera dina inlägg precis som du vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Styrkekramar Anna

Home No.1 sa...

Hej M, jag vet hur det känns...om nu det hjälper!

Kram Annica.