nature photography garden food home inreding trädgård natur skärgård mat yoga

KVÄLLSSOL...

...i all ära, men nu börjar jag känna av en viss rastlöshet.
Det kan inte hjälpas.

Vi har upplevt de flesta väderlekar frånsett snöstorm här under de senaste två veckorna. 
Och kanske då också frånsett den där riktigt gassigt heta sommarsolen som får ens hjärna att koka lite och kroppen att förvandla sig till ett viljelöst kolli.

Nu har ju inte detta tillstånd tillträtt i och med att vädret har gjort att man i någon form måste hålla sig fysiskt aktiv för att hålla uppe värmen i sin arma lekamen.
Jag har till och med gått så långt att jag börjat löpträna (ja, ni läste rätt) så smått för att bli av med springet i benen som jag inte lyckats kanalisera på något annat projekt på grund av de rätt tätt duggande regnskurarna.
Men ut och löpa en halvtimma - si, det hinner man med!

Men jag vet inte om det egentligen åstadkommer önskad effekt. Desto mer jag ger mig ut och springer - desto mer energi får jag som jag inte just nu har något att göra av med på som skulle få mig att känna att jag liksom gjort av med den. Ja, ni vet. När spring i benen blir ännu mera spring i benen liksom.

Eller det finns att göra - bara det skulle hålla upp så länge att man skulle hinna påbörja något av projekten.
Vi har tex fått litet problem på nacken.
Hästmyror.
Inne.
Inte bra! Inte bra alls!

Vi har troligtvis gjort misstaget att rada för mycket ved för nära huset så hästmyrorna tycker sig hittat rena rama paradiset av lite gammalt virke i kombination till rätt nära tillgång till sockerskålar och annat omnomnom som en hästmyra kan tänkas tycka om.

Nu skall veden flyttas.
Inte ett alldeles litet lass det heller!

Mycket som skall flyttas på denna sommar.
Bara det skulle hålla upp!

Sluta regna!
Nu!


1 kommentar:

MrsUniversum sa...

Ja den här våren, försomamen och juni går till historien i mitt Universum. Regn, kyla, rusk. Hoppas fortfarande att resten av sommaren ska ge sol och värme, dvs vara somrig :-)