JAG...

...eller vem tusan är det som babblar här på bloggen?

Nu och då tänker jag att jag skulle skriva några rader om vem som huserar bakom Tuvull. Men sen brukar det komma en massa mycket mer roliga saker att skriva om. Och så är det ju det där klassiska; gillar man att fotografera, så befinner man sig liksom oftast på "fel" sida om linsen. I alla fall på de foton som till slut hamnar i min dator.


Men när "Tiara" i en tidigare kommentar skrev om att det kunde vara skoj med en presentation så tänkte jag att egentligen har jag inget bättre att babbla om just nu heller:)
Sedan kom jag ihåg att jag borde ha några bilder på mig som jag roade mig att ta för ett drygt år sedan eller så...men jag ser precis likadan ut fortfarande:) Till och med örhängen är de samma!


Jag kallas alltså av de flesta till Maggi - som jag så ofta det är möjligt förkortar till ett M. Det är nämligen så att om man har 22 bokstäver i sitt officiella namn, så är det där med förkortningar inte en alldeles dum idé...


44 år har jag tassat omkring här, ett par pojkbarn har jag snurrat ihop (eller jag hade ju hjälp av gubben faktiskt om vi skall vara noga...).

Min äldre är 21 snart och den yngre 12 i höst. Födda -89 och -98 (lite sifferlek här, hihii)

På tal om det, så jobbar jag väl lite med siffror kunde man kanske säga? Började i tiderna i finansbranschen och efter ett litet sidosprång på 10 år sådär då jag utbildade mig till och jobbade som florist är jag tillbaka vid skrivbordet igen.

(Nu kan jag tänka mig att många lite höjer på sin håriga små bågar ovanom ögonen - "vem byter frivilligt ett kreativt floristjobb mot pappershögar, ilsket ringande telefoner och krävande kunder...?"

Om ni kommer på det kan ni ju alltid berätta det åt mig också...hahha!

Allvarligt talat, trivs jag med den sortens utmaningar som jag får på jobbet, och sparar min kreativitet till min fritid. Som florist fick jag vara kreativ på jobbet, men orkade inte alltid vara så kreativ sedan hemma - och det vill jag ju också vara!


Och kreativitet och skaparglädje kan vara bra att ha av lite när man har ett gammalt (om än inte så stort) hus att ge sig an på. Och när man inte är utrustad med den mest sprängfyllda plånbok då...

Jag bor i en liten kommun i Västra Nyland. Sjundeå heter den. För tillfället har jag min äldre son i Norge och eftersom gubben och jag skall traska skilda vägar är det snart bara lillungen och jag som huserar här. Och ett par katter.

Så för tillfället i allafall.


När jag inte pynjar på huset eller i trädgården, så tycker jag om att gå på promenader (fast har hemskt svårt att få rumpan ur soffan nu när jag för tillfället inte har hund). Har återupptagit yogan efter några års paus - gott för kropp och själ!

Gott är det också med god mat, är till läggningen och till övertygelsen en slowfoodare, även om vardagens snabba ryck inte alltid ger utrymme för det...

Lite svårt att få det här att inte låta som en utdragen CV, hehehee...men jag lovar, jag skall försöka komma med nåt lite rivigare nästa gång!

Men om jag nu skulle bli tvungen att sammanfatta mig på nåt sätt så skulle det väl vara;

"en social ensamvarg med temperament, både pratig och blyg på samma gång "Hihii...nu har ni fått en järndos av M.

Gå och knyt er nu, klockan är redan mycket!

Puss M.

4 kommentarer:

Viola_T sa...

Jomen den här presentationen av människan bakom bloggen Tuvull gillar jag skarpt. Tack för den!

S o F sa...

Hallå där M!

Tack för presentationen och förlåt min okunskap, men Västra Nyland var ligger det?

Ha det gott och jag hoppas att allt blir bra framöver med ditt nya liv som singel!

Black Iris sa...

Vilken fin person-beskrivning du fått till och vad fint du har det här hos dig.

Maidi

♥Min Eden♥ sa...

Hej hej, va trevligt att få ett "ansikte" på dig! Det var en mycket trevlig och rolig presentation! Det var ganska intressant, för jag hade liksom "tänkt dig" ungefär sådär! Jag har också börjat Yoga efter några års uppehåll, härligt!
Ha en givande roande helg!