LÄNGTAN...

...det vackraste ordet i det svenska språket enligt mitt tycke. Längtan.
Regn är kanske inte nåt jag direkt längtat efter, men det kom ändå...Och kylan.
Trädgårdens blommor har fått en vattenskur i nacken de med. Men på mitt humör rår inget regn. På min längtan inget lågtryck...
För nu är det OHI ON (förbi, över, done, fixat,klart...) för äldre sonen min. 362 dagar i armén är tillända och han är hemma igen. Visserligen bara för att svänga och fira välförtjänad semester några sommarveckor, sen drar han vidare...Men ändå.
Och jag som tycker att det var just han ryckte in? Nästan lite skrämmande hur snabbt ett år har gått...Ännu mer skrämmande hur fort 20 år har gått. I morgon blir det 20 år sedan jag blev mamma. Jisses! Det var ju just! Jag lovar!!!!!
Lillungen som redan vant sig vid att vara sommarledig välkomnar storebror till de dåsiga dagarnas tillvaro.
Själv har jag en mellanvecka på jobb, men sedan hakar jag på de dåsiga och hoppeligen v a r m a sommardagar som bara ligger och väntar....
Jag längtar:)!
Kram alla! M.

4 kommentarer:

Home No.1 sa...

Hej M jag njuter i fulla drg jag också, visst går åre fort det är inte klokt!
Kram A.

♥Min Eden♥ sa...

Min dotter är 9 år...men jag hinner väl inte blinka till så är hon myndig...jo det är skrämmande, även det att vi också blir äldre :)

Jag är så gott som på väg till jobbet nu...efter 5 veckor. Det jag känner är väl en overklighetskänsla...vadå...måste man jobba oxå?

Nicole sa...

Å, jag förstår att du är glad att få hem din son! Jaaa, vart försvinner åren egentligen, de går bara snabbare o snabbare.
Grattis till din 20-åring!

Kanske inte så dumt att jobba nu då sommarvärmen försvann, den hinner nog komma tillbaka tills du får fortsätta semestra.

Ha det bra!

Jojo sa...

Vilken fin ros, mina blommar nu just, endel är redan utblommade.. Säkert skönt att ha fått hem sonen :)

Kram Jojo