HAV OCH ROST...

Här har jag dumpat av lillungen!

Ja, inte i havet precis då, utan på ett sommarläger...:)


Med DEN utsikten från huset de sover i...


...med DEN frukosthörnan...


...och med DEN stranden att bada och sola och leka på är det snudd på att jag vill stanna där jag med !!!

Men nej! Med bestämda tag styrde lägerledarna mig mot bilen när jag försökte gömma mig i ett av skåpen...eller var det nu under sängen...?


Men lillungen, han lär vara välförankrad där de närmaste dagarna! Håll tummarna för sol och värme - för hans regnrock är alldeles för liten! Han blir inte lycklig av att försöka kränga DEN på sig, det kan jag lova...I synnerhet om han tänkt ha en tröja under - en tunn tröja, allt annat kan han glömma...krhmmm....;)


Eftersom jag då alldeles tydligt inte var en önskvärd extra gäst på lägret, så får jag väl hitta på nåt att njuta av jag med.

När UPPTAGET-skylten är svängd såhär är det inte så att jag sitter på...ja, ni vet.


Utan jag njuter av alla möjliga rostiga ting, jag då!

Till det behövs ett halster.


Stenar (och rostigt rör...)


Och en rostig bastu-ugnslucka.

Och så lite ved och en tändsticka och ett par, tre, fem abborrar att halstra. Beroende på fiskelyckan. Ibland kan det bli en korv också.......


Sen skall jag krypa ihop i sängen med en bra bok och invänta invasionen av unga, ivriga terassbyggare som knappt kan HÅLLA SIG innan de får ge sig i kast med såg och hammare!

Så SYND att virket dröjer.....

(Hade lovat mig själv att jag inte skulle överösa er med kattbilder - men ni vet? I denhär pyttelilla stuga så fastnar det en katt på bild vart jag ÄN vänder kameralinsen...;))

Nu blir det bastu - och korv (så det om den fiskelyckan...hihi)

Kram! M.

2 kommentarer:

♥Min Eden♥ sa...

Ah...det låter heeelt underbart. Jag vill oxå till villan o basta!! Det är INGET som gör upp emot en riktig LÖYLY i stockbastun ute på skären!

Home No.1 sa...

Vilket härligt sommarläger han lär få långt borta från virke och annat ståhej...kram A.