BLOGGNOSTALGI


 När man har tid att rensa och kolla vad allt man nu har stuvat in i sina lådor så kan man stöta på smått komiska och underhållande grejer man sparat på. Har inget minne av att jag printa ut ett sådant här dokument om rubriker man kan blogga om när man inte vet vad man skall blogga om. Gudarna vet från vilket år det här är...?

Måste vara från tiden då man överhuvudtaget började blogga???

Och eftersom jag skummat igenom min egen blogg (ja, höjden av egenkärlek (not) eller så bara för att mentalt förbereda mig på ytterligare en flytt....*hysteriskt fniss*) så inser jag att jag rätt ofta, eller typ alltid återkommer till de där samma teman. Det är årstider, väder, mat, lite inredning och andra fina ting, lite natur, utfärder och resor, och så stuglivet då. Mycket av det lugna livet på stugan har det blivit. Kanske för att jag älskar det? 

Kanske jag gör som man gjorde förr och kör en "blogg-idé-inlägg-lista" och hänger mig åt lite go gammeldags bloggnostalgi? 

För ni orkar nog inte se på mina packningar och läsa mina flyttfunderigar i ett par månader. Knappt jag kommer att orka med det själv! 

Av alternativen på listan ovan känner jag att jag på direkten skippar den där: "Att-göra-listan". Med risk för att inlägget kunde bli lätt sövande att läsa.....för er alltså. Och med risk att just den listan håller mig vaken om nätterna. Heheeee..

Må gott - snart är det vååååår! 


Inga kommentarer: