2,2 KVADRATMETER

 


Det kan hända att jag började smått hysteriskt (igen) att fnissa åt det faktum att vårt lagerutrymme i samband med lägenheten vi skall flytta in i är hisnande 2,2 kvadratmeter stort. 

Och jo, jag vet! Jag har redan länge talat om att göra mig av med en massa onödigt - och jag HAR jobbat på det, men sedan när man inser att man faktiskt bara har 2,2 kvadratmeter att stuva in allt det där man inte hela tiden vill glo på - då blir det verkligt! 

Så här långt upplever jag det, utmanande och lite skrämmande - ja visst, men tills vidare i alla fall rätt positivt. Det ger liksom en extra spark i att rensa bort. Mätte upp ett hörn här i nuvarande hemmet på 2,2 kvadratmeter och dit skall allt "onödigt" rymmas. Jag lovar, det blir väldigt, väldigt konkret då! 

Så - nu skall jag gå och se om jag inte kan rensa ut lite mer....Sedan kan man ju fråga sig varför jag tycker att det skulle vara så mycket enklare att rensa i gubbens grejer än i mina egna?!?

Aj, vad bilden har med inlägget att göra - nå inte sen ett skvatt! Annat än att jag idag känner mig övertygad om att vinterns rygg är bruten och vi äntligen har våren här! 


Inga kommentarer: