VÅRMÅNAD...

...vårkänslor! Skulle jag vara en björn, så tror jag att jag så småningom skulle börja sträcka på mina ramar, och sakteligen fundera på om man skulle ta sig tillbaka till den vakna tillvaron. Kanske skulle jag sova ännu en stund och fundera på saken, men lite oro i kroppen skulle göra det omöjligt att riktigt somna om...
Lite så börjar det kännas faktiskt! Årets första kaffe har druckits ute i trädgården...åååh, vad gott det smakade...inte för att kaffet skulle ha varit annorlunda än annars, men den där känslan att få vända näsan mot solen och bara blunda i solskenet...och känna värmen - inte så intensiv än, men dock en värme!!!
Hihi...när man sedan öppnar ögonen så inser man ju att det är en liiiiten biiit kvar än tills det riktigt kan kallas vår. Hmmm, bäst att blunda en stund till och bara lyssna till våren...takdropp och titityyy :).
Inne på köksbänken står Helleborusen som skjuter skott med kulstprutefart och sträcker sig mot fönstret och ljuset. Visst är det härligt!!!!
Nu tassar jag i säng...dåsig efter dagens skidtur i solskenet.
Kram på er!
M.

2 kommentarer:

♥Min Eden♥ sa...

javist är det härlig när man börjar här vårljud i gen..dripp dropp..och tityyyy :D

S o F sa...

Kul att "se" dig!

Låter härligt med en kopp kaffe UTOMhus...i solens sken.

Det lär nog dröja innan jag/vi kan göra detsamma på vår tomt - innan alla dessa höga snövallar har smält o man kan ta sig in på gräsmattan. Men jag kan nästan känna redan nu hur skönt det kommer att bli. :)

Varma och SOLiga hälsningar!