nature photography garden food home inreding trädgård natur skärgård mat yoga

SNABBVISIT...

...eller ett litet livstecken bara :)
De flesta grejer börjar vara nerpackade i lådor och påsar och hemmet börjar likna allt annat än ett hem.
Det ekar i rummen där gardinerna är nedtagna. Garderobernas dörrar smäller när kläderna är borta.
Bara några omgångar kläder att ha på jobbet nästa vecka vippar vilset omkring i tomrummet.

Till weekenden flyr jag kaoset och sopar ihop familjen runt lite god sommarmat!

Lillungen går omkring här hemma och slår sina tår ständigt i möbler som står på fel ställe, i flyttlådor som dräller överallt. Katten får finna sig i att matskolen flyttats upp på en hög av flyttlådor, och tvättmaskinen går på som en tok då alla gardiner skall en sväng via innan de åker in i sina lådor.
Hunden bara ligger uppgivet i soffan och suckar svåra suckar då kvällspromenaderna har reduserats till snabba svängar runt kvarteret.
Förutom de gånger lillungen går ut med henne - de brukar kurva hem via en övergiven lekplats och åka rutschbana. Båda två!
Borde någon kväll haka på och ta med kameran och knäppa en bild när de båda susar nerför så vinden leker i barnhår och hundskägg...

Men nu skall jag gå och se om det inte skulle finnas en kvarglömd tepåse någonstans, så man kunde få i sig lite varmt - såhär i försommar"värmen".
Temperaturen därute har med nöd och näppe klättrat upp till 15-strecket.

-må gott alla-

1 kommentar:

G:a Affären sa...

Tidigare i mitt liv flyttade jag väldigt ofta, likt en nomad. När jag läser ditt inlägg sitter jag här och skrattar igenkännande åt din träffande beskrivning - så här ÄR det! Riktigt underhållande när man slipper vara delaktig i det hela...
Önskar dig en fin helg!
/Cia