LUGNET...

...finns just nu inte så mycket annanstans än i kattens stilla spinnande i soffan!
Nu är det inte så att jag skulle vara så rysligt jätte upptagen och efterfrågad till höger och vänster. Beklagligtvis tror jag att jag måste skylla min frånvaro av lugn på min oförmåga att organisera saker och ting. Kanske?

Samtidigt händer det faktiskt en hel del i mitt liv just nu.


Jag har sökt (och fått) min gamla tjänst, men med nya arbetsuppgifter vilket kommer att leda mig raka spåret till skolbänken i en viss mån. Vilket är roligt!
Jag har en liten unge som är på väg in i tonåren med Goliat-steg, vilket också är roligt!

Jag har blivit tillfrågad att komma med i diverse fritidssysselsättningar, vilket är intressant och roligt!

Jag har gått och blivit med valp (om en vecka) och vrålpluggat hundskolning för att uppdatera mig, vilket OCKSÅ är urroligt!

Jag har gläntat på dörren för en ny person i mitt liv- vilket först ÄR roligt....;)

Jag har lekt snickare, vilket VAR roligt - typ den första veckan...hahhahahaa!

För att vara riktigt ärlig har jag inte riktigt hunnit märka att kvällarna blivit mörka, att skymningen kryper närmare tidigare och tidigare. Att det om morgonen är mörkt och att ögonlocken väger mer än för ett par månader sedan - det HAR jag däremot märkt!



Så lugn...just nu är det nog mera en illusion - men jag vet ju att jag kommer att landa i lugnet igen någon dag.
En envis höstförkylning har fått greppet om mig, men frånsett den så känner jag mig ganska energisk i allafall. Det är som om min organisationsförmåga bara just nu lite haltar...



Men så är det säkert meningen att livet skall vara - allt annat än statiskt! När man minst anar det står det en massa överraskningar och väntar på en på livets stig. Jag tror att man skall vara lite modig och plocka åt sig av dem. Man vet aldrig...och förmodligen skulle man ångra sig längre fram. Att man inte vågade.

Ibland är det på sin plats att vara förnuftig (denna regel gäller i synnerhet för mina barn - ifall de läser dethär...;)) Men annars tror jag att det kan göra gott för var och en att också kasta sig in i nytt och spännande och inte alltid, alltid tänka så långt framåt i tiden!

Inte planera livet in i minsta deltalj, och inte ta allt för givet. Man behöver kanske inte alltid ändra om sitt liv, men redan att se på det man har med fräscha ögon kan vara det man behöver för att pigga upp sig i höstmörknet!

Bara att konstatera att som inredningsblogg är denna blogg under all kritik...men just nu händer det bara så mycket annat...!

Skulle vilja ge er alla en jättekram...

...och det gör jag också!

M.

2 kommentarer:

SoF@Format900px sa...

Tack - och jättekram tillbax!!

Huvudsaken är att man inte glömmer att andas. ;)

"Fullt upp" funkar...då och då men inte som livsstil. Återhämtning är nyckelordet - och det kan man tvingas till om man får en förkylning t.ex.

Krya på dig och ha det riktigt bra!

X-SoF

Anette sa...

Glöm inte all frisk luft du måste fylla på med, det ger massor av energi. Lycka till med allt roligt nytt i ditt liv. Jag har gått med i en syjunta...min 16 årige son frågade om jag redan var 65 år (!!) hahaha..de är för söta, men jag gillar att pyssla och sy lite och umgås med goa tjejer.

ha en riktigt fin HÖSTdag

kramar @nette