VERANDAVÄCKNING...

...jag har visst nämnt både en och två gånger att verandan nog är det rum där årtidsväxlingarna syns och känns allra mest. Nu först (äntligen) känns det såpass varmt där att man kan vara där, åtminstone då solen värmt upp den under några sköna förmiddagstimmar.
När snålblåsten börjar ta ton därute och den värmande vårsolen gömt sig bakom ett ulligt aprilmoln, känns det skönt för var och en att ta sig in på verandan.
Vilken skön känsla att kunna sätta sig här och jobba en liten stund. Önskar att jag kunde jobba såhär varje dag :)....Alltså iallafall sommarhalvåret, hehehe...
I övrigt har veckoslutet gått i lite andra tecken än jag tänkt mig...skulle städa, men solen lurade mig ut i stället och så struntade jag glatt i alla måsten inomhus...Ni vet:
"Dammtussar är bara ett bevis på att man har annat att göra än städa!"
Jösses vilka kloka ord!!! :)
Så den enda vettiga inomhussyssla jag åstadkommit detta veckoslut står i kylskåpet och väntar på Valborg. Årets första sats av mjöd står och jäser...Det om nåt smakar vår!!!
Till valborg blir det att åka och väcka stugan ur sin vintersömn...längtar!
Ha en bra arbetsvecka!
Kram M.

1 kommentar:

Home No.1 sa...

Hej M long time no see...och skylten ligger och väntar, jag får skämmas igen...men jag ska banne mig göra den idag! Kram Annica.