nature photography garden food home inreding trädgård natur skärgård mat yoga

SKRUTTIGA TING...

Hejhå! Länge sedan sist, men här är jag igen!!
Det är inte så att jag skulle ha blivit däckad av svininfluensa eller så, som många andra. Däremot hade datorn blivit smittad av helt andra virus, men nu verkar den vara sitt gamla jag igen:)
Utan dator i flere dagar skulle man ju tro att jag hunnit göra både det ena och det andra, men tji heller! Det är inte bara datorn som varit skruttig - också jag har lyckats utveckla en datorrelaterad inflammation. Musarm...tjo, vad skoj!??
Sitta uppkrupen i stolen och sticka sockor - nix. Pyssla lite julpynt? Binda kransar? Nix! Fixa lite gott i matväg - jo men det skall väl gå bra? Bara jag inte behöver skära nåt som är hårdare än mjukost...
Det känns bara fånigt! Plötsligt är det en massa simpla saker som man inte klarar av. Att knacka ett blogginlägg med vänsterhand tar så lång tid att jag hinner tappa den röda tråden som kanske ibland visar sig i mina inlägg....hihii.
Nu skall jag ta mig ett litet glas rött, krypa upp i stolen och njuta brasa - och bläddra i lite tidningar för inspiration. Mmmm. Det hjälps inte att det börjar klappa lite extra i ett julhjärta såhär års. Att planera för julen är halva glädjen, för mig åtminstone - och just nu kan jag inte så mycket annat än planera...Men det är inte så tokigt det heller, här i brasans sken!
Hoppas ni alla har det bra därute!
Stor kram, M

8 kommentarer:

S o F sa...

Äsch musarm, det var väl onödigt. ;)

...och inte är det mycket som man kan göra själv heller för att förbättra tillståndet, det är väl mest att vila armen som man brukar få som råd.

Råder dig dock att ta det väääldigt lugnt ett tag och inte ignorera signalerna som säger att armen är överansträng.
Musarm kan nämligen utvecklas till nåt mycket värre om man inte låter inflammationen gå över ordentligt.

Alltså gör så minimalt som möjligt ett tag.

Varma hälsningar från amatörsjuksystern. :)

Tidsmästarinnan sa...

Hej där,
usch, det lät inget kul! Ja ta ett glas rött och mys i soffan och hoppas du blir pigg i armen snart.
Kram på dig!
Susanne

Hyllytonttu Tiina sa...

Det är verkligen jättesvårt att skriva ett blogginlägg - eller rättare sagt skriva nånting om man ska göra det med den ena handen. Jag bröt min arm för ett drygt år sen och då borde jag ha skrivit en 15 sidor lång litteraturessä... :D Det lyckades inte som du kanske gissade.

Så ta det lugnt och krya på dig!

Home No.1 sa...

Hej!

Krya på dig och passa på att njuta allt i sin stilla takt så länge!

Kram A.

♥Min Eden♥ sa...

Musarm är absolut inget vidare!! Jag lider också av konstant värk i högra armen...inte mycket, men det känns. Lite oroande eftersom datorer är mitt levebröd och jag ska kunna jobba med detta i ännu 30 år till, nästan.

Hoppas du kryar på dig!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken smakfull blogg och gulliga djur, även om en av dem är i djurhimlen nu... så söta de var... Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

...jag skulle skiva också, Mari, fd guldkant på livet : )

Villa Solgården sa...

Men åh vilken mysig blogg! :)
Återkommer!