TREDJE ADVENT


 Det är ju inte så att livet skulle vara överfullt av program och projekt precis, och när det är söndag och lite slögrått väder och tredje adventsljuset tänds, så tänker jag att stillsammare och lugnare än så här kan det nog inte blir. 

Och jag vet det redan nu, den här dagen kommer inte att komma upp i många knop. Hade lovat bjuda familjen på en långkok-bolognese och mig själv hade jag tänkt bjuda på ett fotbad med alla tänkbara lyxgrejer till. Hör till de där som får smått jobbigt torra fötter till vintern, så idag skall jag ta hand om dem på bästa sätt. Är inte mycket för smink och så, men riktigt tomteröda tånaglar vill jag ha :). Jag går barfota inne året runt, min yngre är likadan. De andra två föredrar strumpor. 

Nu är det ju ändå så att om jag är bortbjuden, eller det kommer andra än familjen på besök - då när det ännu var möjligt - så behåller jag nog också strumporna på...hahahaa. Också på jobbet - då när man ännu var på kontoret - behärskar jag klädkoderna så inga glada viftande tår där inte. Men när jag kommer hem...aaaah! 

Sedan skall jag faktiskt sätta mig ner för att läsa lite böcker. Eller böcker å böcker. Jag laddar ner romaner på paddan, och nu har det blivit rätt många intressanta böcker som väntar på att bli lästa. Idag är en lämplig dag för det!

Ja, men ni hör - långsammare och lugnare än så här kan det bara inte bli...nästan så jag somnar själv när jag skriver detta inlägg - gäääääääsp! 

Inga kommentarer: