TILLBAKA PÅ BANAN...

Hej sötnosar!
Hmmm...vad skönt att lite få morra till (i förra inlägget) det lättar;) och tack att ni "lyssnar":)
Det har blivit förfärligt glest med sk inredningsinlägg den senaste tiden. För vet ni, egentligen är jag just nu väldans lat att ordna om och fixa till. Det går lite i vågor hos mig, har alltid gjort.
Jag älskar ju att inreda, men ibland kan jag tycka att det är skönt att bara låta det vara, att jag är nöjd med det - just som det är...
Nu betyder det ju inte att det inte skulle finnas projekt att dela ut åt en hel by, men dendär riktigt starka inredningsivern kommer och går lite hur den vill...
Kanske om s o l e n skulle kasta sina strålar ner på våran gata här liiiite oftare så? Men också idag fick vi en skopa av LITE MER SNÖ...Och fast jag VET att det smälter mer än det vräker ner så hjälps det inte att jag ändå påverkas av vädret därute.
Men min alldeles egna solstråle; lillungen, väckte mig i morse med att ruska liv i sin Mycket Sömniga Mamma genom att ryta i mitt öra;
- Hööööör du mamma, jag låter som mig själv nu!!!!!!!!!!!!
Det är ju precis en vecka sedan han så gott som tappade rösten...men nu är den alltså tillbaka, och han har inte sparat på den idag;)...
Lite C-vitaminkulor...för att hålla vårtröttheten borta:)
I morgon skall det bli en sväng via blombutiken, det är eeevigheter sen jag köpt hem färska blommor. Hoppas där finns några riktigt härliga vårgodisar:)
Må så gott, alla därute i cybern. En riktigt jättekram till er alla!!!

5 kommentarer:

Home No.1 sa...

Ha det bra M!
Kram!!! A.

Kajsa sa...

Hej! Vilken fin blogg du har!

♥Min Eden♥ sa...

Nämen va avis man blir på dig...har du en helt egen oförstört pil-skog? Ja du skulle ju inte behöva dra på dig nå neon-kläder för att gå och plocka videflätnings-material :)

Nicole sa...

Kul att lillungen låter som sig själv nu (kanske det nästan var skönt då det var tyst några dagar ;). Här har lillebror troligtvis angina också och fick inte vara med då storasyster hade kalas idag, snyft.
Usch så snålt av din arbetsgivare att du inte fick vara hemma med lön och sköta 10-åringen då han var i så dåligt skick. Sånt är inte motiverande.

Min tråd sa...

Hej! Vilken inspirerade blogg du har! Här får jag titta in igen!